Als bedrijf of externe medewerker met ons in zee

Als bedrijf met ons samenwerken?

Digipolis werkt volgens de wet op de overheidsopdrachten voor de aankoop van werken, leveringen en diensten. De publicatie van onze bestekken en de ontvangst van jullie offertes gebeurt elektronisch via het e-platform van de federale overheid. Meer informatie

Digipolis Antwerpen publiceert via antwerpen.digipolis.be ook opdrachten waarvoor we snelle, creatieve en in-kosten-beperkte oplossingen zoeken. Iedereen kan meedoen, maar met de opdrachten die we aankondigen via deze website mikken we vooral op creatieve, innovatieve en flexibele ondernemingen die snel verrassende resultaten kunnen opleveren. We volgen hierbij dan ook een lean & mean aankoopprocedure. 

Als externe medewerker met ons samenwerken?

Op zoek naar een uitdaging als externe medewerker? Dan ben je bij Digipolis aan het juiste adres. We bieden je niet alleen een boeiende opdracht aan, maar vinden het ook belangrijk dat je je bij ons thuis voelt.
Ben je gebeten door ICT en wil je je kennis en ervaring graag met ons delen? Dan ben je bij ons meer dan welkom! Enkele voorbeelden van externe profielen die we recent zochten: Drupal ontwikkelaar, projectleider, business analist, .Net ontwikkelaar, applicatiespecialist, enz. Benieuwd naar onze projecten?

Als opdrachthoudende vereniging publiceren we onze vacatures voor externe medewerkers via overheidsopdrachten:

  1. op het e-platform van de federale overheid. Hoe dit in z’n werk gaat, lees je hier.
  2. en op het online platform van de Vlaamse overheid. Een aantal formaliteiten valt weg waardoor inschrijven voor een opdracht eenvoudiger is en sneller verloopt.  Meer informatie vind je hier.
  3. Let op: als je al onze externe opdrachten wil kennen dan moet je beide platformen opvolgen.