Bellevue 1
9050 Gent (Ledeberg)
Telefoon: 09 266 09 00
info@digipolis.gent
BTW: BE 0860.487.295

 

Met het openbaar vervoer:
Vanaf station Gent Sint‐Pieters:
Bus 9
Halte: Gaston Crommenlaan (Ledeberg)
Deze halte ligt op de A.Hendricklaan, ter hoogte van de Gaston Crommenlaan. Wandel de Gaston Crommenlaan door tot je aan het gebouwencomplex ‘Zuiderpoort’ komt.
Wandel onder het overhangende gebouw door, tussen de UCO-toren en de Zuiderpoort. Zo stap je naar het lage lange gebouw met glazen piramides op het dak. Dit is het Crépaingebouw waar Digipolis is gehuisvest. Vóór de parking zie je een vlaggenmast met een vlag van Digipolis.
 

Vanaf Korenmarkt:
Tram 4, richting Moscou.
Halte: Hundelgemsesteenweg (Ledeberg)
Ga onder de tunnel aan het klein rond punt.  Aan je rechterzijde vind je het gebouwencomplex ‘Zuiderpoort’. Wandel onder het overhangende gebouw door, naar het lage lange gebouw met glazen piramides op het dak. Dit is het Crépaingebouw waar Digipolis is gehuisvest. Vóór de parking zie je een vlaggenmast met een vlag van Digipolis.

Raadpleeg de website van De Lijn (www.delijn.be) en de NMBS (www.nmbs.be) voor de correcte dienstregelingen.
 

Met de fiets:
Er is een fietsparking in het Q-park (Zuiderpoort-1) en er is een overdekte fietsparking aan de zijkant en voorkant van DG1.

Raadpleeg vooraf je route op de website: http://fietsrouteplanner.gentfietst.be

 

Met de wagen:
Er is een openbare Q-park parking in het Zuiderpoort complex. Verlaat het Zuiderpoort complex, en wandel zo verder naar het Crépaingebouw (zie hierboven voor meer details over de wandelweg). Er is een parking van Digipolis met een beperkt aantal bezoekersplaatsen aan het Crépaingebouw (aanmelden bij de slagboom).
Er zijn Laad- en Losplaatsen voor de bezoekers van de Digitale Uitleendienst langs de zijkant van het Crépaingebouw. Die zijn enkel beschikbaar voor kort parkeren (15 minuten maximum).

Op de begane vloer is er een balie (volg de pijl rechts ‘Digipolis uitleendienst’) waar toestellen kunnen afgehaald of binnengebracht worden. U moet zich niet aanmelden aan de receptie op het eerste verdiep.

Plan je route met https://www.google.be/maps of https://www.waze.com/nl.

Opgelet: sinds 3 april 2017 is er in Gent heel wat veranderd op vlak van mobiliteit. Zo kan je niet overal meer met de wagen doorrijden en parkeren. Dit kan ook een impact hebben op je verplaatsing naar Digipolis. Plan je route met de circulatieplan routeplanner http://gent-circulatieplan.anyways.eu/?vehicle=car&z=14. Je leest alles over het mobiliteitsplan, het circulatieplan en het parkeerplan op www.stad.gent/mobiliteitsplan.
 

De receptie van Digipolis op het eerste verdiep is alle werkdagen open van 08.30u tot 12.30u en 13.30u tot 17u.

Grotere kaart weergeven

Grotere kaart weergeven

 

Responsible disclosure

Bij Digipolis hechten we een groot belang aan de beveiliging van onze data en systemen. Ondanks de maatregelen die we nemen om onze werking en beveiliging te optimaliseren, blijft het risico op een kwetsbaarheid altijd reëel. Vind je een zwakke plek in ons systeem of bij onze klanten of tref je ergens data aan die van een gevoelige aard lijkt, dan nodigen we je uit om ons dit te laten weten via info@digipolis.be. We vragen je om ons voldoende informatie te bezorgen zodat we het probleem kunnen reproduceren. Gelieve de info vertrouwelijk te behandelen binnen het kader van responsible-disclosure en respecteer de geldende wettelijke bepalingen.