Bellevue 1
9050 Gent (Ledeberg)
Telefoon: 09 266 09 00
Fax: 09 231 55 21
info@digipolis.be
BTW: BE 0860.487.295

Via het openbaar vervoer:
Vanaf station Gent Sint-‐Pieters:
Bus 9
Halte: E3 plein (Ledeberg)
Deze halte ligt op de A.Hendricklaan, ter hoogte van de Gaston Crommenlaan. Wandel de Crommenlaan door tot je aan het gebouwencomplex ‘Zuiderpoort’ komt.
Wandel onder het overhangende gebouw door, tussen de UCO-toren en de Zuiderpoort. Zo stap je naar het lage lange gebouw met glazen piramides op het dak. Dit is het Digipolis of ‘DG1’ gebouw te Bellevue.
Voor de parking zie je een vlaggenmast met een Digipolis-vlag.

Vanaf Korenmarkt:
Tram 4, richting Moscou.
Halte: Hundelgemsesteenweg (Ledeberg)
Ga onder de tunnel aan het klein rond punt.  Aan je rechterzijde vind je het gebouwencomplex ‘Zuiderpoort’.
De receptie van Digipolis bevindt zich in het ‘DG1’ gebouw.  Wandel onder het overhangende gebouw door, naar het lage lange gebouw met glazen piramides op het dak. Dit is het ‘DG1’ gebouw. Voor de parking zie je een vlaggenmast met een Digipolis-vlag.

Op de website van De Lijn (www.delijn.be) vind je de correcte dienstregeling.

Met de fiets:
Er is een fietsparking in het Q-park (Zuiderpoort-1), en er is een overdekte fietsparking aan de zijkant en voorkant van DG1.

Met de wagen:
Er is een openbare Q-park parking in het Zuiderpoort complex. Verlaat het Zuiderpoort complex, en wandel zo verder naar het 'DG1-gebouw. (zie hierboven voor meer details wandelweg).
Er is een eigen Digipolis parking met een beperkt aantal bezoekersplaatsen aan het DG1-gebouw (aanmelden bij de slagboom).
Er zijn Laad- en Losplaatsen voor de bezoekers van de Digitale Uitleendienst langs de zijkant van het gebouw DG1. Die zijn enkel voor beperkte parkeertijd (15 minuten maximum).

Op de begane vloer is er een balie (volg de pijl rechts ‘Digipolis uitleendienst’) waar toestellen kunnen afgehaald of binnengebracht worden. U moet zich niet aanmelden aan de receptie op het eerste verdiep.

 De receptie van Digipolis op het eerste verdiep is alle werkdagen open van 08.30u tot 12.30u en 13.30u tot 17u.

Grotere kaart weergeven

Grotere kaart weergeven