Digipolis Gent
Bellevue 1
9050 Gent (Ledeberg)
Telefoon: 09 266 09 00
info@digipolis.gent
BTW: BE 0860.487.295

 

Een vergadering of sollicitatie?

Zowel in het Crepaingebouw (Bellevue 1) als in de UCO-toren (Bellevue 5) vind je vergaderzalen:

  • Voor een vergadering of sollicitatie in het Crepaingebouw meld je je eerst aan bij het onthaal op de eerste verdieping, alle werkdagen open van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17 uur.
  • Voor een vergadering in de UCO-toren laat de medewerker van Digipolis die de vergadering organiseert, jou binnen.

 

Een afspraak over je smartphone of gsm?

ICT-materiaal uit de Digitale Uitleendienst afhalen?

Meld je aan bij het onthaal op de benedenverdieping van het Crepaingebouw.

 

Wegbeschrijving

Met het openbaar vervoer:
 

  • Vanaf station Gent-Sint-Pieters:

Bus 9
Halte: Gaston Crommenlaan (Ledeberg)
Deze halte ligt op de A. Hendricklaan, ter hoogte van de Gaston Crommenlaan. Wandel de Gaston Crommenlaan door tot je aan het gebouwencomplex ‘Zuiderpoort’ komt.
Wandel onder het overhangende gebouw door tussen de UCO-toren en de Zuiderpoort.
Rechts aan het grasveld vind je de ingang van de UCO-toren.
Wandel rechtdoor als je in het Crepaingebouw moet zijn, het lage lange gebouw met glazen piramides op het dak. Vóór de parking van het Crepaingebouw zie je een vlaggenmast met een vlag van Digipolis.

  • Vanaf Korenmarkt:

Tram 4, richting Moscou
Halte: Hundelgemsesteenweg (Ledeberg)
Ga onder de tunnel aan het klein rond punt. Aan je rechterzijde vind je het gebouwencomplex ‘Zuiderpoort’. Wandel onder het overhangende gebouw door tussen de UCO-toren en de Zuiderpoort. 
Rechts aan het grasveld vind je de ingang van de UCO-toren
Wandel rechtdoor als je in het Crepaingebouw moet zijn, het lage lange gebouw met glazen piramides op het dak. Vóór de parking van het Crepaingebouw zie je een vlaggenmast met een vlag van Digipolis.

  • Dienstregelingen

Raadpleeg de website van De Lijn (www.delijn.be) en de NMBS (www.nmbs.be) voor de correcte dienstregelingen.

 

Met de fiets:

Er is een fietsparking in het Q-park (Zuiderpoort-1) en er is een overdekte fietsparking aan de zijkant en voorkant van het Crepaingebouw.

Raadpleeg vooraf je route op de website: http://fietsrouteplanner.gentfietst.be

 

Met de wagen:

Er is een openbare Q-park parking in het Zuiderpoortcomplex. Verlaat het Zuiderpoortcomplex, en wandel zo verder naar het Crepaingebouw (zie hierboven voor meer details over de wandelweg). Er is een parking van Digipolis met een beperkt aantal bezoekersplaatsen aan het Crepaingebouw (aanmelden bij de slagboom).
Er zijn Laad- en Losplaatsen voor de bezoekers van de Digitale Uitleendienst langs de zijkant van het Crepaingebouw. Die zijn enkel beschikbaar voor kort parkeren (15 minuten maximum).

Plan je route met https://www.google.be/maps of https://www.waze.com/nl.

Opgelet: sinds 3 april 2017 is er in Gent heel wat veranderd op vlak van mobiliteit. Zo kan je niet overal meer met de wagen doorrijden en parkeren. Dit kan ook een impact hebben op je verplaatsing naar Digipolis. Plan je route met de circulatieplan routeplanner. Je leest alles over het mobiliteitsplan, het circulatieplan en het parkeerplan op www.stad.gent/mobiliteitsplan.

Opgelet: om de luchtkwaliteit te verbeteren, geldt de Gentse binnenstad sinds 1 januari 2020 als een lage-emissiezone (LEZ). De kantoren van Digipolis liggen niet in de LEZ, maar misschien moet je wel door de zone rijden om tot bij ons te geraken. Check hier of je met je voertuig de zone mag binnenrijden en registreer.
 

Grotere kaart weergeven 

Responsible disclosure

Bij Digipolis hechten we een groot belang aan de beveiliging van onze data en systemen. Ondanks de maatregelen die we nemen om onze werking en beveiliging te optimaliseren, blijft het risico op een kwetsbaarheid altijd reëel. Vind je een zwakke plek in ons systeem of bij onze klanten of tref je ergens data aan die van een gevoelige aard lijkt, dan nodigen we je uit om ons dit te laten weten via info@digipolis.be. We vragen je om ons voldoende informatie te bezorgen zodat we het probleem kunnen reproduceren. Gelieve de info vertrouwelijk te behandelen binnen het kader van responsible-disclosure en respecteer de geldende wettelijke bepalingen.