Digitale Uitleendienst- leen je hardware gratis!

Buurtfeest filmen, initiaties computer & internet organiseren, laptops mee op bos- en zeeklassen,... er zijn vele redenen waarom je tijdelijk ICT-hardware nodig hebt.
Kijk eens op onze Digitale Uitleendienst. Let op: je mag de hardware alleen ontlenen als je het gebruikt voor laagdrempelige en kosteloze e-inclusie projecten. Het einddoel bij deze projecten moet dus liggen in het vergroten van digitale inclusie op verschillende domeinen (toegang, gebruik, motivatie, vaardigheden).

Hoe?
Ga naar https://digitaleuitleendienst.gent.be/ en vraag het gewenste materiaal aan via de website.
Pas na bevestiging is de reservatie definitief goedgekeurd. Bij weigering ontvang je een motivatie.
Haal de materialen van de uitleendienst zelf op bij Digipolis.
Breng de materialen terug naar Digipolis. Bij het terugbrengen wordt nagegaan of de apparatuur volledig is en of het netjes wordt terugbezorgd.
We vragen aan externe organisaties om het logo van DigitaalTalent@Gent op te nemen op de communicatiedragers en nadien een verslag van de activiteit met fotomateriaal aan te leveren.

Alle materialen zijn gratis beschikbaar voor externe organisaties en onze collega's van Stad Gent en OCMW Gent.  

Maak je profiel op https://digitaleuitleendienst.gent.be/, en maak je keuze!

Je haalt het materiaal enkel op afspraak op en brengt het in perfecte staat terug naar Digipolis, DG1, Bellevue 1, Ledeberg.

Er zijn enkele laad en losplaatsen voor beperkte parkeertijd (max 15 minuten) aan de zijkant van het gebouw DG1.
Openingsuren magazijn:
Ma-vr 9u-12u & 14u-16u
Za-zo gesloten

Digitaal.Talent@Gent zet zich in voor digitale inclusie. Wij proberen alle Gentenaren gelijke kansen te geven op de digitale snelweg.