Opdracht: ‘Time & Scheduling Medewerkers service’ (TSMW service).

Digipolis Gent is steeds op zoek naar manieren om de Stad en OCMW Gent een stuk slimmer te maken en dat willen we realiseren door te werken met een aantal nieuwe technologieën. Daarom zoeken we een aantal getalenteerde bedrijven die ons kunnen helpen bij de ontwikkeling van de ‘Time & Scheduling Medewerkers service’ (TSMW service).

Deze service staat in voor het beheer van de aan- en afwezigheden van de medewerkers van Stad en OCMW Gent. Daarnaast moet er ook statische data van medewerkers bijgehouden kunnen worden (werkplek, etc.). Deze informatie is van cruciaal belang voor verscheidene business cases rond personeelsroostering en takenplanning.

Het is bovendien de bedoeling dat de TSMW service verder evolueert (in een tweede fase) tot een entiteit die alle data en processen beheert die van belang zijn voor tijdsregistratie.

De high-level scope van dit project omvat :

•            De ontwikkeling van de service met alle features om een beheer van de aan- en afwezigheden van medewerkers te kunnen bijhouden. Een integratie met de bestaande masterdata-service voor medewerkers binnen Digipolis Gent is noodzakelijk.

•            Het ontwikkelen van een Grafische User Interface om de aan- en afwezigheidsdata te kunnen beheren.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Vul jouw gegevens in via de Google Form. Wij nemen nadien contact met je op.

Deze opdracht is open tot 15 februari.

Meer informatie?

Contacteer Dimitri.deleye@digipolis.gent, Projectmanager

Gepubliceerd op: 
donderdag, december 6, 2018