Bouw jij dé beheerstool voor De Fietsambassade Gent?

Sinds 1 juli 2017 is De Fietsambassade dé referentie in Gent voor fietsverhuur, - onderhoud en - herstellingen. We beheren een vloot van bijna 10.000 fietsen voor studenten, stadspersoneel, particulieren en bedrijven. We zijn hét contactpunt voor alle vragen en info over het gebruik van de fiets in Gent en we moedigen nieuwe kwalitatieve initiatieven aan die het gebruik van de fiets in Gent stimuleren. ‘De Fietsambassade Gent’ doet dit op een inclusieve manier, met aandacht voor sociale economie.

We willen graag innovatieve ondernemers, starters en gevestigde waarden betrekken bij ons groeiverhaal. We zijn daarom op zoek naar kandidaten voor het bouwen van onze nieuwe beheerstool. Die zal de digitale toegangspoort zijn van onze dienstverlening voor de gebruiker en het centrale platform voor het fietsverhuur, herstellingen, onderhoud en magazijn beheer.

Is dit iets voor jou? Stel je kandidaat via deze link: https://goo.gl/forms/dMvTDszk9eDbgEoD2

Doe dit voor 16 april 12:00. We nodigen je uit voor een eerste presentatie op 24 april. Geregistreerde kandidaten krijgen een uitgebreide projectfiche van wat we verwachten. Na de pitches nodigen we maximaal 5 kandidaten uit om een definitieve offerte in te dienen.

Gepubliceerd op: 
dinsdag, april 10, 2018