Bouw mee aan Apps from Antwerp en dien voor eind mei je project in

Ben je een app- of webontwikkelaar of werk je samen met mensen die apps en websites ontwikkelen? Zin om je schouders te zetten onder een project waar Antwerpen beter, leuker en fijner van wordt? Doe dan mee met Apps from Antwerp!

Spreek en brainstorm eerst eens met bewoners, bedrijven, bezoekers en studenten. Zij zoeken oplossingen voor hun dagelijkse problemen in de stad. In de Brainstormbox vind je inspiratie op basis van hun suggesties en kan je je eigen ideeën aftoetsen.

Dien je project in voor 31 mei 2016

Heb je een idee om met een onlinetoepassing of -app een situatie in Antwerpen te verbeteren? Dien dan voor 31 mei 2016 je project in. De jury bestaat uit bewoners, bedrijven, bezoekers en studenten van Antwerpen. Zij beslissen welke projecten de steun van de stad verdienen.

De populairste projecten krijgen 20.000 euro (eerste plaats), 15.000 euro (tweede plaats) en 10.000 euro (derde plaats). De beste apps krijgen tijdens het bouwen ook juridische, logistieke of marketingondersteuning via de stad. Aan het eind van het project, als de apps klaar zijn, zorgt de stad ook voor promotie om de apps bij het publiek bekend te maken.

Gepubliceerd op: 
maandag, mei 9, 2016