Repair Café op 12 oktober

Is uw computer kapot? Hapert uw tablet of smartphone? Onze Digipolis reparateurs bekijken samen met u of ze uw toestel kunnen herstellen. Dit Repair Café is een gezellige bijeenkomst! Medewerkers proberen met eenvoudige reparaties uw toestel nieuw leven in te blazen, of geven een diagnose.

Op 12 oktober - tijdens de Digitale Week - staat het Repair Café helemaal in teken van uw ICT toestellen. Laptop, computer, tablet of smartphone die niet zo goed meer werken? We kijken er met veel plezier naar en gaan op zoek naar de oorzaak!

Repair Cafés zijn niet-commerciële bijeenkomsten waar vrijwillige handige harry’s samen met bezoekers spullen herstellen en zo hun praktische kennis doorgeven. Deze bijeenkomsten zijn de ideale gelegenheid om uw buren op een nieuwe, verrassende manier te ontmoeten én om een praatje te slaan terwijl u wacht.

Herstellen is een goed alternatief voor weggooien en het helpt de afvalberg te verkleinen. Als u naar het Repair Café komt, levert u dus ook een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Waar? Buurtcentrum Dampoort-Bernadette, Doornakkerstraat 54, Gent

Wanneer? 12 oktober van 15 tot 18.30uur.

Gepubliceerd op: 
vrijdag, september 30, 2016