Service Factory - Bouw met ons aan een breed inzetbare online reservatietool

Digipolis Gent zoekt API-first ontwikkelaars om dit kwartaal nog breed inzetbare services te ontwikkelen rond online reserveren. Heb jij daar ervaring in en wil je graag meer informatie ontvangen? Schrijf je dan voor maandag 13/5/2019 in via ons formulier. Zodra we jouw inschrijving hebben ontvangen, sturen we je meer informatie op, en krijg je een uitnodiging om jezelf op maandag 20 of dinsdag 21 mei te komen pitchen.

Ons doel?

De Service Factory van Digipolis Gent ontwikkelt losstaande, technologie-overschrijdende componenten. Door die componenten op verschillende manieren samen te stellen, komen we tot tal van uiteenlopende oplossingen.

Deze services zullen ingezet worden als basis voor een online reservatietool die door verschillende diensten binnen Stad Gent gebruikt zal worden. Aan de ene kant moet deze tool de administrators ondersteunen om reservaties gemakkelijk te registreren en op te volgen. Aan de andere kant moet deze tool gebruikers ook toelaten om zich in te schrijven op evenementen, om materialen, sportterreinen en schooluitstappen te reserveren, om museumtickets te boeken, noem maar op.

Heb jij daar ervaring mee? Aarzel dan niet langer, en schrijf je nu in.

Gepubliceerd op: 
maandag, mei 6, 2019