Young Potentials maken App bij Digipolis Gent

Met een open geest, een innovatieve vibe en een hippe en professionele sfeer weet Digipolis steeds meer jonge ICT’ers aan te trekken. Heel wat young potentials komen met plezier op ons af voor de werkomgeving die het midden houdt tussen een innovatieve start-up en een professionele softwarebouwer.
Een voorbeeld? Deze studenten doen deze zomer hun vakantiejob bij Digipolis en ontwikkelen samen met Digipolis medewerkers een app voor Stad Gent. Gedaan met rekken vullen in de supermarkt of opdienen in de koffiebar om de hoek! Bij Digipolis doen ze niet alleen een vakantiejob die super plezant is, maar deze job geeft hen ook de kans om ervaring op te doen om het later in de ICT-wereld te maken.

Innovatief. Open. Creatief. Het zijn drie hoofdpijlers van Digipolis en daarom ook de drie redenen waarom steeds meer jonge ICT’ers hun weg vinden naar ons ICT-bedrijf.
Ben jij ook een young potential? Bruis je van de ICT-ideeën en wil je aan de slag in een innovatieve en open omgeving? Dan is Digipolis jouw ideale werkplek!
Hou dus zeker de vacaturepagina op de website in de gaten en wie weet word jij binnenkort ook lid van ons Digipolis team.

 

Gepubliceerd op: 
maandag, augustus 1, 2016