Zet je stempel op het Antwerpse Internet of Everything Lab via SELECT for Cities

Het programma SELECT for Cities daagt Europese bedrijven uit om samen met de steden Antwerpen, Kopenhagen en Helsinki een grootschalig stedelijk Internet of Everything Lab op te zetten waarin iedereen zijn innovatieve oplossingen kan bouwen, testen en valideren.

Het project beschikt hiervoor over een budget van zo’n 4 miljoen euro voor het onderzoek naar en de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten via pre-commercial procurement, een traject waarbij de deelnemers en de aanbestedende overheid de investeringsrisico’s delen.

Vul de online enquête in!

Via een open marktbevraging willen we de SELECT for Cities uitdaging - een open source IoE platform - zo concreet mogelijk vormgeven. Hiervoor doen we graag een beroep op jou!

Ben je een IoE-expert of enthousiasteling? Weet je alles over de nieuwste IoE ontwikkelingen en heeft deze wereld voor jou geen geheimen? Dan vragen we je vriendelijk om een kwartiertje van je tijd te besteden aan de online enquête en zo mee input te geven voor de IoT toekomst van o.a.de stad  Antwerpen!

En kom zeker ook  naar één van onze events!

Wil je meer weten over SELECT for Cities en het pre-commercial procurement traject, maak je graag kennis met de leden van het consortium en/of maak je graag gebruik van een unieke gelegenheid om mogelijke partners te vinden voor deelname aan deze uitdaging? Schrijf je dan zeker in voor één van de events: op 24/5 in Antwerpen, op 30/5 in Helsinki of op 6/6 in Kopenhagen!

 

Hier vind je het persbericht van SELECT for Cities over de lancering van de open marktconsultatie.

Voor meer info en bij vragen kan je terecht via de website van SELECT for Cities.

 

Gepubliceerd op: 
vrijdag, april 22, 2016