Waarom solliciteren bij Digipolis?

Digipolis en haar meer dan 400 medewerkers zorgen ervoor dat de IT in de stedelijke administraties van Antwerpen en Gent optimaal functioneert, dat de mensen met de beste tools en toepassingen aan de slag kunnen, kortom… dat de digitale stad werkt!

Onze mensen geven hiervoor elke dag opnieuw het beste van zichzelf, maar zij krijgen er ook heel wat voor in de plaats. Reële groeikansen, gevarieerde, spraakmakende en vernieuwende projecten,  een aantrekkelijk loonpakket en tal van extralegale voordelen. Zo bieden wij onze medewerkers een 13de maand, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een verzekering gewaarborgd inkomen, maaltijdcheques en nog veel meer.

Omdat wij voordelen van de openbare sector  aanbieden - zoals een ruim aantal vakantiedagen en gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer - kunnen wij meer dan de gangbare IT-werkgever de werk-privé balans van onze medewerkers respecteren. Zo zorgen wij er zo goed mogelijk voor dat onze mensen zich prima in hun vel en in hun job voelen. Met andere woorden, dat ze niet enkel een ‘goede job’ hebben, maar ook een goede loopbaan.

Vind je hier niet genoeg informatie over ons aanbod? Aarzel niet en stel je vragen via chat (rechts onderaan) aan één van onze collega's.
Als we er even niet zijn, kan je ook telefonisch (03 338 99 12) of via een mailtje contact met ons opnemen.
 

Lees meer over de werkdagen van onze medewerkers op onze Digipolis-blog.
Enkele medewerkers aan het woord...

Videos: